De part de la junta del Club Triatló Parets us volem desitjar un feliç 2018! On tots els vostres reptes, tant esportius com personals, siguin assolits!!

Els nostres triatletes aquestes vacances no han volgut parar, i així de pas, han aprofitat per rebaixar una mica els turrons!!

En Juanjo Carballo va anar el dia 23 de desembre a Sant Quirze a fer la cursa de la Llufa! El seu temps va ser de 24’29”. Una cursa molt ràpida! En Juanjo va decidir començar a fer lloc pels turrons!! 

Les següents curses són les Sant Silvestres. Hi van haver 3 curses:

• Sant Silvestres de Canovelles. Fins allà hi va anar el nostre “presi” en Javi Gordillo. Era un circuit de 10km on aquest any han canviat la direcció del circuit i ara el fan al revés, i val a dir que bastant dur. El seu temps va ser de 40’15”.

• Sant Silvestre de Sant Cugat: el nostre vicepresident, en Sergi Retamal hi va participar-hi. Una cursa amb molt d’ambient i circuit exigent ple de pujades i baixades. El temps final va ser de 43’45”.

• Sant Silvestre Barcelona (Cursa dels Nassos). Circuit molt pla i ràpid on poder fer una gran marca. I així va ser. Fins aquí hi varen anar uns quants socis: 

En Naza García va fer un temps 35’36”

En Jordi Corrales va fer un temps de 41’20”

La Laura Parra va fer un temps de 47’28”

L’Edu va fer un temps de 48’53”

En Miguel Ángel Saludes 56’21” 

I també hi va haver participació en curses de fora de la província, i fins i tot fora de Catalunya. A Tarragona hi va anar en Joan Lluïs Planas a fer una cursa de 6,5km amb un temps de 25’41”. I En Miguel Ángel Garcia, va anar a Almeria a fer un 10km. El seu temps va ser de 44’30”.

I una forma nova de finalitzar l’any va ser la Swimsilvestre de Mataró. És una cursa de natació de 1500mts. Val a dir que els nostres triatletes són uns valents!! Tot i portar neoprè..... feia molt molt de fred!!

Hi van anar en:

• Sergio Cara amb un temps de 22’12”

• Montse Vela amb un temps de 24’

• Albert de la Torre amb un temps de 23’12”

• Pere Bermúdez amb un temps de 23’08

Salud i triatló!

Fight for your dreams!