Un any mes no podiem faltar a una de les proves mes divertides i mes especials de la temporada, diumenge vam estar al duatló per equips del Prat!!!

Com cada any el Prat triatló organitzava el seu duatló per equips, un format de duatló molt divertit, on es formen equips de entre 3 i 6 participants i tot l'equip ha de realitzar de foirma cinjunta tot el recorregut. És un duatló exigent perque dintre d'un mateix equip poden haber diversos nivells i has de treballar en equip amb companyerisme per poder creuar la linia de meta tots junts. 

El circuits, com sempre molt rapids, començant amb 5km de run per dintre del Parc nou del Prat del llobregat, amb 4 voltes de bici al voltant per un traçat molt i molt rapid i acabant de nou amb 2,5km de run pel parc, on tots el suporters podien acompanyar als equips, e inclus els equips es podien creuar entre ells.

Vam participar amb 4 equips, 2 equips masculins a la categoria Open (categoria on els participants no han d'estar federats obligatoriament) i 2 equips a la categoria Elit, masculí i femení (a la categoria elit nomes poden haver un equip masculi i un femneni, on tots els participants han d'estar federats).

A les 11:21 començava el primer equip open, format pel Pere, Joan Lluis i Joan de la Torre. i nomes 4 minuts despres sortia el segon equip open, format per l'Albert de la torre, en guifre, em Martí i Miguel Angel. Tot i que son equips amb diferents nivells entre el participants, van sapiguer treballar en equip, fent relleus i guardant forçes per poder acabar tots junts la prova!!!

 

A les 15:00 començava la prova Élit, i nomes 2 minuts despres prenien la sortida en nostre equip femení format per la Laura, la Sonia, la Cassandra i la Montse. Una primera experiencia com equip elit que va funcionar d'alló mes be, on es va deixar clar el companyerisme i les ganes de colaborar per poder gaudir totes juntes d'aquest duatló!!segur que es repetirà!!!

A les 15:25 sortia el equip elit masculí, format per l'albert, el Naza, en Sergi, en Juanjo, el Marc i el Javi. un equip fortissim, que van patir alguns imprevistos. Pero tot i aixo van fer una molt bona cursa, sempre amb ganes de millorar i continuar donant-lo tot.

 

Vam passar un dia ben maco tots junts, fent club i compartint el que mes ens agrada!!!

 

Fight for your Dreams