Com cada any, i ja com una tradició, alguns dels nostres triatletes no es volien perdre la cursa del nostre poble veí, la cursa de Sant Vicenç de Mollet del Vallès.

A més alguns companys també van voler estar als 10 km de Vilafranca, per continuar amb la preparació de nous ritmes per aquesta temporada!


Diumenge a les 10.30 començava la cursa de 10 km de sant Vicenç, a Mollet del Vallès. Una cursa tècnica i dura, amb un parell de pujades que t'escalfen bé les cames!! La primera pujada de l'hospital ja deixa clar que has de controlar el ritme i guardar forces pel final. Amb sortida i arribada a les pistes d'atletisme de Mollet és una cursa cada cop més popular entre els esportistes del Vallès!!

Allà vam tenir 3 dels nostres socis, que tot i haver dormit poc (vam estar de sopar del club la nit anterior) van voler donar-ho tot!!

 

En Víctor que va ser la seva primera cursa com a soci del club i que va fer un temps boníssim!!! 43'41'' estàs molt fort!!!! La Sonia que tot i que es va apuntar en l'últim moment, va fer una molt bona cursa!!, el seu temps va ser de 51'09''. I la Laura Silgado, que segueix esforçant-se cada dia i mostrant tota la passió en aquest esport, va fer un temps de 1:03'09''!!

Felicitats als 3!!!, a continuar així!!!!

 

 

I també diumenge, però una mica més tard, a les 11 del matí, donava sortida els 10 km de Vilafranca del Penedès. Una cursa rapida, de dues voltes de 5 km, on els nostres socis van voler donar-ho tot per anar millorant els ritmes de cara als objectius d'aquest 2019.

Fins allà es va desplaçar 3 dels nostres socis, en Sergi cara que tot i bufar aire en alguns sectors de la cursa, va poder batre el seu propi millor temps de 10 km, fent una cursa molt constant i treballant amb ritmes cada cop més espectaculars. Va travessar la meta amb un temps de 37'53''!!!! uauuuuu.... Segueix així!!! La Montse, que va buscant millorar ritmes en la curta distancia va fer una cursa de menys a més, acabant amb un temps de 46'44''! El tercer participant, en Sergi retamal, arribava amb alguna molèstia i amb poques expectatives de finalitzar la prova, però va voler intentar-ho!, pero malauradament una antiga lesió no li va deixar córrer i va decidir retirar-se per recuperar-se millor!!!, anims Sergi, aviat estaràs a tope!!!

Enhorabona a tots!!! 

 

 

Continuem treballant amb la mirada fixada al pròxim cap de setmana... arriba el Duatló per equips del Prat!!!Tenim moltes Ganessssss!!!!!

 

Fight For your Dreams