Bon cap de setmana amb representació dissabte i diumenge!

Hem estat a la cursaa de 10km a Polinyà i al Duatló de Granollers al Circuit de Catalunya!!!

 

Cursa Popular Polinyà

Dissabte es va disputar aquesta cursa solidària al poble de Polinyà, una cursa que consta de diverses distancies per oferir diferents categories i major participació.

En el nostre cas vam tenir representació a la cursa de 10 km. Una cursa gens fàcil, amb 200 m de desnivell positiu acumulat, amb baixades tècniques i pujades dures.

Fins allà es va desplaçar el Javi que va fer una bona cursa i es va trobar força bé amb un temps de 41:47. A seguir aixiiii!!!!Duatló de Granollers- Circuit de Catalunya

Diumenge es va disputar la 9a edició del duatló de carretera organitzat pel Club Triatló Granollers.

Un duatló mitic que no pot faltar al calendari dels nostres triatletes, per estar al poble veí i que a més consta amb l'atractiu de disputar-se dintre de les instal·lacions del Circuit de Catalunya.

Duatló de modalitat Sprint, ràpid i divertit que es fa realitzant una volta de run al circuit de carreres, 4 voltes de bici i una volta de 2,5km per les vies de servei de dintre del circuit.

Per desgràcia diumenge va començar amb pluja que no va parar en tot el matí. Fins l'últim moment els participants van tenir dubtes de que fer, però finalment a les 10 arrancava la prova amb total normalitat, però sense deixar de caure aigua. Això va provocar que la majoria dels nostres participants abandonessin després del primer tram de córrer, no se la volien jugar amb una caiguda a la bici per culpa d'una relliscada.

Només els més valents, en Sergi i en Juanjo van acabar la prova amb molt bones sensacions, gaudint tot i que van passar molt de fred!! Sou molt grans noisss!!! Enhorabona!!!!

 

Sergi 1:02:26, 82 de la general 

Juanjo 1:06:59 155 de la general

 

 

Tot i que a vegades les coses no surten com ens agradaria a tots, seguiiiim!!!!

 

Fight for your Dreams!