El passat diumenge 23 de Desembre es va disputar el I Duatló de carretera de Montornès!

El primer duatló de la nova temporada i l'últim d'aquest any 2018.

Com a bons veïns del Vallès no podíem faltar al primer duatló que va organitzar el Club Triatló Montornès. Un duatló Sprint que va tenir lloc pels voltants del poble amb alguna sorpresa al circuit de bici.

El duatló començava a les 10 del matí amb bastant fred i boira a l'ambient, però això no va fer que baixessin les ganes de tots els participants.

El circuit Sprint (5 km de run-20 km de bici-2,5 km de run) va començar amb un tram de córrer pel voltant del riu bastant ràpid, amb algun tram més exigent de pedres, per donar-li emoció i no perdre la concentració en cap moment. El tram de bici molt conegut per tots els ciclistes de la zona (de Montmeló al Viena) consistia en 3 voltes al circuit I amb la gran sorpresa de pujar 3 vegades la rampa del circuit de Catalunya o com la pròpia organització el va anomenar... "la pujada de l'infern"!!!!!

Aquesta pujadeta, curta però intensa et deixava les cames calantes per afrontar l'última tram de córrer de 2,5km per la zona industrial de Montornès, un tram molt pla i ràpid!

Vam gaudir molt del circuit i de l'organització, des d'aquí felicitar als organitzadors per la bona reina feta i la gran acollida que va tenir!!!!

Nosaltres vam tenir 7 participants del club que es van apropar al pobre veí i van aprofitar per fer lloc als menjars de nadal que s'apropen!!!

 

Juanjo: 1:04:54

Pere:1:09:26

Joan Lluvia: 1:10:57

Joan de la Torre:1:13:06

Montse:1:19:54

Miguel Angel: 1:24:55

Cassandra: 1:24:55

 

 

Felicitats a tots I a gaudir d'aquets dies!!!