Tot i que molts dels nostres triatletes ja es troben en pretemporada, treballant a millorar la seva versió per superar-se a si mateixos la pròxima temporada, encara tenim algun valent amb grans objectius!! Ens hem anat a la muntanya, s'ha celebrat la Burriac Xtrem!!

El passat diumenge 18 de novembre, el nostre company Jordi Corrales va disputar el seu últim objectiu de la temporada que a més es va celebrar al seu poble i no podia faltar, es disputava la Burriac Xtrem a la localitat d'Argentona.

Aquesta mítica cursa de muntanya, aquest any tenia dos recorreguts, un de 17KM i un de 28km. On creieu que va participar el Jordi?? siii, evidentment, a la de 28km!!!!

A més de tenir una distància important, a l'abast de pocs, comptava amb 1700+ de desnivell!Déu ni do!!!! Com ens té acostumats, en Jordi que està molt fort, i que domina aquest terreny com ningú, va fer un temps fantàstic, 3h32!!! Acabant 27 de la seva categoria!!! Felicitaaaaats!!!

Tot i que no li va anar com ell esperava, es una molt bona feina, i ara si toca descansar uns dies i pensar en objectius per la pròxima temporada!!!! Enhorabona!!! 

  

La resta de companys continuen entrenant de valent, pensant ja en la temporada de duatlon que en res començaaa!! :D

Road to 2019!!

Fight For Your Dreams!!