Cap de setmana pasat per aigua, on el temps no ens ha deixat acomiadar-nos del triatló amb una gran festa fins a la temporada que ve. Però hem estat al Tast de la mitja, cita important a la comarca que marca l'inici d'una nova temporada i que serveix de test per molts dels nostres triatletes, que ja comencen la pretemporada 2018/2019.

Dissabte es va celebrar la mítica carrera de 10K (també té la versió curta de 5k), el Tast de la Mitja.

És, normalment, una cita obligada a la comarca del Vallès pels apassionats del running, doncs marca l'inici de temporada de les curses a peu, serveix com entrenament per les persones que mes endavant voldran fer la mitja marató de Granollers i molts atletes la fan servir com a entrenament de qualitat per començar a treballar de cara a una nova temporada. La cursa comença a la localitat de la Garriga i finalitza a les pistes d'atletisme de Granollers. És una cursa ràpida que tot i tenir algunes pujades curtes que trenquen el ritme, aconsegueix que tots els corredors apretin de valent, doncs el desnivell és favorable!

Tot i que el dia començava plujós, dos dels nostres companys, en Sergi i l'Unai, no es van arronsar i van fer una molt bona cursa!!!

El Sergi Cara que ja està treballant de valent en la nova temporada, va utilitzar aquesta prova com a test personal de carrera amb el que podrà treballar per millorar marques en els seus pròxims objectius. El seu temps en travessar la línia de meta va ser de 37′ 18″'. Espectacular!!!! Això vol dir un ritme 3:42/km, un ritme boníssim amb el qual estem segurs que et tocarà apretar les dents durant els entrenaments aquest any i amb el que milloraràs moltíssim!!! Felicitats!!!

L'Unai, que ja fa unes setmanes que està treballant de cara a un dels seus grans objectius de la temporada vinent, també va fer una gran cursa per sumar quilòmetres de qualitat de cara a la Marató de Sevilla el pròxim mes de febrer. El seu temps en creuar la línia de meta va ser 49′ 22″'. Un ritme de 4.57/km!!!! Estem convençuts que si segueixes treballant així et marcares molt bona marató i la gaudiràs moltíssim!!

Enhorabona!!!! 

 

Diumenge se celebrava a Sant Vicenç de Montalt l'últim triatló d'aquesta temporada. Fins allà es van desplaçar en Pere, el Martí i la Sonia. El que havia de ser un triatló Sprint amb el que tancar una temporada més del nostre esport, va passar a ser un Aquatló degut a les pluges del dia anterior que van deixar impracticable el circuit de bici. El dia tampoc semblava que fos a millorar pel que fa a condicions climatològiques, doncs feia fred i queien algunes gotes d'aigua, així que els nostres triatletes, van decidir no participar i tornar cap a casa.

El mal temps ens ha donat un final de festa una mica gris, però l'any que ve en tindrem més i millor, segur!!! Ara toca descansar i començar a treballar per somiar amb el 2019!! 

Fight for your Dreams