Tornem amb un cap de setmana bastant mogut i marcat per triatlons de distància Half.

En concret aquest cap de setmana es va disputar la Sailfish de la Costa Brava a Sant Pere Pescador i la Half de Platja d'Aro de 100% Half.

Fins a Sant Pere Pescador es van desplaçar el Salva i l'Edu, on Salva feia la distància Half i l'Edu va optar per la distància Ballena (1900m swim, 45km bike "sense drafting" i 10km run).

El Salva disputava aquesta prova com a objectiu de la temporada i l'Edu la va fer de preparació per l'Ironman 70.3 de Lanzarote que farà el dia 7 d'octubre. 

Els dos van acabar molt contents i assolint els seus objectius, aquests van ser els seus resultats:

Enhorabona a tots dos!

Al mateix temps a platja d'aro el Joan Lluís i el Joan De la torre feien la Half, aquí la nota negativa va ser per al Joan De la torre, va haver d'abandonar perquè se li va trencar un radi de la roda tan bon punt començar el tram de bici. Molts ànims Joan, sabem que la vas preparar molt bé però a vegades la sort ens juga una mala pasada.

Pel que fa al Joan Lluís, que debutava en distància Half, va fer una cursa espectacular tot i el desnivell que hi havia a la bici, i va acabar amb molt bones sensacions i amb moltes ganes de repetir. L'evolució d'aquest triatleta aquest any ha sigut molt bona i ben segur que l'any vinent ens donarà moltes alegries. Enhorabona crack!

Aquest va ser el resultat:

Enhorabona a tots, esteu molt forts!

Fight for your dreams!