Un cop passades les vacances tornem a la realitat. Aquesta realitat que és el triatló! Aquest fantàstic esport que és un amant molt exigent ja que requereix molt esforç i molta dedicació, però que ens ha enamorat a tots els integrants d’aquest club. 

Tantes ganes en teníem al Club Triatló Parets, que el mes de setembre ha iniciat amb força activitat.

Per una part en Jordi Corrales va participar a una altre cursa del seu poble ( si que els hi agrada còrrer a Argentona!). Aquesta vegada era la cursa  Policies i Bombers de 10km de muntanya, on ha realitzat una gran cursa! El seu temps va ser de 50’34” i ocupant el 7è lloc! Bravo Jordi! Segueix així, que estas molt molt fort!

En Pere Bermúdez i en Martí Bermúdez ( han competit junts pare i fill). Van anar a Sagaró a realitzar la travessa de la via brava de Sagaró a Sa Conca de 2100m. En Martí va fer un temps de 36’ i en Pere de 40’. Ens encanta veure com 2 generacions conflueixen en una mateixa competició! I és un luxe poder compartir amb la familia la nostre passió! Martí estem convençuts que ens donaràs moltes alegries!! I tu Pere, sempre transmets molta alegria en cada entrenament, en cada competició, i aquest fet és d’agraïr! Gràcies!

I fins a Banyoles, hi van anar en Joan De La Torre i l’Edu Sànchez, per participar en la distància olímpica.

l’Edu, va marcar un temps de 2h32’01”, i tot i que sabem que no has pogut entrenar tot el que t’hauria agradat, vas completar una gran cursa. I sobretot amb l’optimisme i el somriure que et caracteritza!

I en Joan, que va marcar un temps de 2h38’3”. Tot i haver estat de vacances, sabem que has estat entrenant durant les vacances i veiem que comences la temporada amb molta força!

Per tant, això ens fa preveure una gran temporada plena d’èxits per a tots els nostres triatletes!

Fight for your dreams!!