La setmana passada va ser una setmana força dura pel que fa a la temperatura. El fet que tinguem temperatures tant altes no ajuda ni a entrenar ni a competir, però tenim uns triatletes que poden amb tot, i això no els fa arronsar-se.

I a on han competit? Doncs a Argentona, a Tarragona i a la Xina!

Fins a Argentona hi va anar en Jordi Corrales (millor dit, ja hi estava allà, ja que disputava la cursa de casa), la cursa de Festa Major. Una cursa que sabem que li fa molta il·lusió per gaudir-la amb els seus amics, i pels "piques" que tenen entre ells. Veure que cada any vas baixant temps, és una senyal que la feina que fas, vas per bon camí. El seu temps va ser de 19'22" per completar els 5km. Molt bé Jordi, continua igual!

Fins a Tarragona s'ha varen desplaçar un bon nombre de triatletes del club. Allà es van trobar diverses distàncies i una calor molt exagerada, que els va obligar a suar de valent e intentar.

  • Sergio Cara: va començar a les 8 del matí amb un triatló olímpic, en el qual va marcar un temps de 2h08’ i unes hores després va participar en l’aquatló amb un temps de 37’. Ha sigut una forma esplèndida de finalitzar la temporada, i gaudir d’aquestes merescudes vacances que t’has guanyat. Sabem que ja tens uns grans objectius en ment, i seguríssim que arribaràs pletoric!
  • Joan i Albert De la Torre: van participar per parelles al triatló olímpic, i van aconseguir un temps de 2h33'. Ens encanta veure que l’Albert, després de la lesió al genoll i de finalitzar l’IM, pot competir de la manera que ell sap, i quina millor forma que amb el seu germà, que treballa molt intensament per millorar dia a dia. Es un plaer tenir a una parella de germans com vosaltres!
  • Juanjo Banyo: sembla que li està agafant el gust a això de fer triatló! El segon en 7 dies! Va participar en la distància Sprint amb un temps 1h12'56". Potser toca millorar una miqueta en la natació, però la bici, i sobretot, la part de còrrer, són de traca!
  • Edgar Ochoa: per fi va arribar el moment del seu debut en triatló! Va ser en distància Sprint amb un temps de 1h17'15". La teva natació va ser molt bona, igual que el còrrer, i la bici s’ha de millorar un pel i segur que podrem esperar moltíssimes coses de tú. Nomès et demanem una cosa: continua amb les mateixes ganes!
  • Montse Vela e Irene Masachs: van participar en distància Sprint també, i van a conseguir la 1a posició per parelles! El seu temps va ser de 1h30’! Felicitats tant a la Irene, que debutava en un triatló, i demostrant que tota la preparació feta durant aquests mesos ha donat els seus fruits, i ha fet que pogués gaudir al màxim d’aquest fantàstic esport, que sabem que t’ha “atrapat”. I que dir de la Montse (la nostre “capitana”)? Doncs que és una triatleta tot terreny, que s’adapta a la perfecció en qualsevol distància, i que no hi ha res que l’aturi! Gràcies per encomanar les teves ganes a tot el club!

    I fins a la Xina, concretament a Qujing, s'hi va desplaçar en Marc Sangrà per participar en el Ironman 70.3 i intentar aconseguir la plaça per anar a Niça, al campionat del món de Ironman 70.3. Malauradament no l’ha pogut aconseguir, però les ganes i l’esforç que has fet no es poden obviar! Sabem que vas patir problemes estomacals dissabte abans de la cursa, i que tot i fer una natació i una bici espectacular, la mitja marató va ser un calvari ja que la panxa va fer-te una mala passada. Tot i així, va marcar un temps de 5h05’23”. Estem encantats amb les teves ganes i entrega. Segueix com fins ara!

    Fight for your dreams!