Aquesta setmana acomiadem el juliol, i donem la benvinguda al d’agost! Encetem un període de vacances on la majoria de gent aprofita per descansar i viatjar, i d’aquesta manera desconectar de tot l’estrès que portem durant tot l’any, i fins i tot, l’estrès que a vegades pot generar l’entrenament.

Però tenim triatletes al club, que a part d’entrenar (ara tenen un període on han d’incrementar molt el volum per arribar a l’objectiu), volen competir i deixar veure el nostre club.

Doncs en tenim 2 socis que així ho han fet! Van ser en Juanjo Carballo i en Jordi Corrales.

Hi van anar fins a Malgrat de Mar per realitzar el 17è Triatló Popular de Malgrat.
Aquest triatló contava amb una distància de 500m de natació, 12km de bicicleta de muntanya i 4km a peu.
En Juanjo, va fer un temps de 1h07. Volem destacar que en Juanjo va patir una caiguda que li va malmetre la bicicleta, però va ser capaç d’arribar a la transició i poder continuar corrent. Ens encanta veure que tot i competir molt poc en triatlons, quan ho fas, ho petas! Esperem que mica en mica, et vagis animant i en facis molts més!

En Jordi, va marcar un temps de 1h11. L’aigua sabem que et suposa un “problema” perquè no t’hi veus, però cada vegada vas millor en el sector de bici i en el sector de còrrer, dones la teva millor versió! Continua així, i sobretot gaudeix de tot el que fas, com ho fas fins ara!

A la resta, seguim lluitant i entrenant per tal d’aconseguir els nostres somnis i objectius!

Fight for your dreams!