Cada cop està més aprop l’estiu i les tant merescudes vacances, però al Club Triatló Parets, sembla que no en tenim gens de ganes!

Potser no ha sigut un cap de setmana amb molta activitat, però de qualitat.

En Jordi Corrales s’està acostumant a competir moltíssim cada setmana, i sembla que aquesta fórmula li funciona.
Aquest cap de setmana va anar uns a Vic per fer el Triatló d’Osona, en la distància esprint. El seu temps va ser de 1h37’ per completar-lo. Val a dir que les distàncies no son les normals: 900m d’aigua, 25km de bici i 6km de còrrer.
Sabem que potser el teu punt feble és l’aigua, i que després et toca remuntar tant a la bici com al còrrer, estàs aprenent molt ràpid, i sabem que faràs molt bones curses!

En Sergio Cara, que això de còrrer cada cap de setmana, sembla que no li agradi gens, va anar cap a Vinarós. Allà hi va participar en el Triatló Olímpic No Drafting. Va necessitar 2h30’ per finalitzar-lo. Malgrat l’estat de forma pel que està passant, la gent en bici estava molt molt forta, però tot i així va ser 30e de la general. No deixes de sorpendre’ns setmana rere setmana. Encara que tinguis un mal dia en alguna cursa, a la setmana següent et refàs i fa una cursa espectacular! Les teves ganes son admirables!

Ara només queda seguir entrenant abans de marxar de vacances ( els que en fan) i els que competeixen al més de setembre i octubre, hauran d’entrenar molt dur!

Fight for your dreams