Cap de setmana amb molta activitat, i quina activitat! La veritat es que ha sigut un cap de setmana molt intensidad, i on s'ha hagut d'estar enganxat als telefons i pc's per seguir als nostres triatletes.

El cap de setmana començava molt aviat, i es que en Salva Dastis va anar a Sant Vicenç de Castellet a fer una cursa nocturna de 10km, on sabem que s'ho va passar pipa! Es nota que estas de vacances eh punyetero.... El seu temps va ser de 56'40". Bravo Salva, ja veuras que al Pont de Suert ho petas!

Divendres, en Jordi Corrales i l'Edgar Ochoa, varen anar fins a Santa Maria de Martorelles a còrrer la Gurrinada, una cursa de muntanya de 12km molt i molt ràpida. El temps d'en Jordi va ser de 59'13" i el de l'Edgar 1h11'32". Una forma inmillorable de començar el cap de setmana! Molt bona cursa als 2, però sobretot volen destacar la cursa de l'Edgar, ja qué és una incorporació relativament nova i que apunta maneres! Ens donaras moltes alegries!

I el diumenge tocava activitat a Bagà, Vitòria i Frankfurt!!

Fins a Bagà a fer la 4 Cims hi va anar en Vicenç Filbà, que d’aquesta manera continua amb la preparació pel gran objectiu de l’any: L’Ironman de Barcelona! On debutarà. La marxa que organitza Buff constava de 160km i 3600m positius de desnivell. Va necessitar 7h23’ per completar-la. Bravo!!! Estas molt fort Vicenç, i sabem que arribaràs molt bé a Calella.

L’Antonio Tribaldos va anar a Vitòria, on va participar a un dels millors triatlons de mitja i llarga distància a nivells estatal. Era la seva cursa marcada en vermell al calendari, i va fer una gran gran cursa! Es nota tota la feina que estas fent dia a dia i que no sempre es veu. Va millorar més de 30’ respecte l’any passat, i el seu temps final va ser de 5h59’28”. Chapeu!! T'has guanyat unes bones vacances!

I el plat fort va ser a Frankfurt. Fins allà hi varen anar en Pere Bermúdez, la Montse Vela, l'Ángel Carreño i l'Albert De La Torre per fer l'IM, en el Campionat d'Europa. Van coincidir amb els 2 últims campions del món de Ironman a Kona. Un dia amb molta calor i amb aire, que encara van fer més dur el dia. Anem a veure com ho van fer:

  • Albert De La Torre: la teva cursa va ser de TRACA I MOCADOR! La natació molt bona, com sempre, i la bici perfecte (amb les hores que li has dedicat com per no sortir bé....) i desprès d'estar molt de temps sense poder còrrer degut a una lesió al genoll, vas marcar-te una marató espectacular. Bravo Albert! Felicitats pel teu gran debut! El teu temps va ser de 11h34'07"
  • Montse Vela: Que podem dir de tú? Que ets una triatleta exemplar, i una "curranta". Sabem que has gaudit dia a dia molt de tot aquest camí fins arribar a la meta. Gràcies per lluitar pels teus objectius com ho fas, ja que així acabes contagiant aquestes ganes a la resta. Felicitats Montse! El seu temps va ser de 12h12'33".
  • Pere Bermúdez: La seva cursa només la podem definir d'una manera: "per nassos". Tot i els dolor estomacals que el varen condicionar a partir de la meitat del sector de natació, i les ganes de plegar durant el sector de bici, tenia molt clar que havia de creuar la meta i completar aquest tant lluitat 2on Ironman. Les teves llàgrimes a l'arribada diuent molt de tu i com vius el nostre esport. Gràcies! El teu temps va ser de 12h14'57".
  • Ángel Carreño: Ets un crack! Sabem que vas patir com mai, i que la marató va ser un infern que et va fer suar de valent. Però tot esforç té la seva recompensa, i la medalla de finisher és la teva, i  ningú t'ho pot treure. Els sectors de natació i bici varen ser molt bons, com sempre. Amb això i la teva les teves ganes, arribaran moltes més. El seu temps va ser de 13h34'14".

Gràcies a tots i totes per fer-nos gaudir tant durant el cap de setmana. Sou collunuts!

Fight for your dreams!