Desprès d'una setmana sense cap tipus d'activitat per part dels nostres triatletes, aquest cap de setmana han tornat, i de quina manera ho han fet!! 

Diumenge va tocar participar a Amposta, 3a parada del TriCircuit, on hi havien distancia Sprint, Olímpic, Short i Half. Tots els participants van anar cap a la distancia Short i Half.

Fins allà hi varen anar el nostre míster, els germans Sánchez, l'Antonio, la Cassandra i en Sergio.

En distancia Short hi varen correr:

  • Albert Gonzalvo, que va finalitzar en 2na posició amb un temps de 2h06'. És un resultat espectacular! Sabem que tens molt de nivel i que per això has aconseguit el teu somni d'anar a Kona (somni que tots compartim amb tu, i que d'alguna manera ens fas particeps a tots els components del club), però malgrat tot això no deixes de sorpendre'ns a tots! Sabem que no va ser la millor setmana per cansanci i que les sensacions no varen ser les millors, però noi.... l'has clavat de ple! Felicitats!
  • L'Unai i l'Ivan Sánchez (els contem com un sol, ja que aquests 2 germans s'estimen molt i van anar tot el triatló juntets jajajaj), tot i no poder entrenar tot el que els hi agradaría, van quallar una bona actuació, amb un temps de 2h45'. Esperem que sigui un punt d'inflecció, i partir d'ara pogueu demostrar tot el que porteu dintre, que no es poc!
  • L'Antonio Tribaldos que continua amb la preparació pel triatló de Vitoria d'aquest cap de setmana, va tenir una molt bona actuació finalitzant amb un temps de 2h42'. Ara ja nomès queda una última apretada, i ja ho hauras aconseguit. T'ho estas currant moltíssim! 
  • I la nota negativa la varem tenir amb la Cassandra i en Sergio, que malauradament van haver-se de retirar. La Cassandra (que feia el Short) amb molts problemas físics als quadriceps va decidir que era millor plegar. Creiem que en aquests casos, és la millor opció. De sobres sabem que ets una campiona, i saps que estem molt orgullosos de tu, el nostre exemple de mare triatleta!
  • I malauradament, al Half, en Sergio també va decirdir plegar, degut a unes sensacions molt dolentes a l'hora de correr, i que sabem que li varen deixar un regust molt amarg, però que ja la setmana vinent es treurà! Un mal dia el pot tenir qualsevol, encara que aquest DNF, no fa ombra a la teva gran temporada!

Tots i totes sou molt grans! Setmana rere setmana ho demostreu, i no ens cansem ni ens cansarem mai de dir-ho: estem súper orgullosos de vosaltres!

I aquest cap de setmana toca festa a Frankfurt i Vitòria, així que tocarà estar atents a les teles o ordinadors!

Fight for your dreams!