Com cada setmana, farem un cop d'ull a tot el que ens ha deparat l'últim cap de setmana. Per no pedre la costum, ens han emocionat a tots el membres del club, ja que l'esforç ha sigut majúscul!

Per començar anem a Galícia, on s'hi disputava el Northwest Triman 2018, una prova de distància FULL (Ironman). Fins allà, hi varen anar En Toni Lapuente i en David Campos ("Cuca"). Desprès de molt i molts mesos d'entrenaments, va arribar el moment de treure tot el que portàveu dintre, i veure els fruits a tant i tant esforç. 

En Toni, com sempre, va fer una cursa molt i molt sòlida en tots els segments, demostrant que domina totes les disciplines. Ens deixes sense paraules!! Vas finalitzar amb un temps de 11h19'58".

I en David, tot i no arribar bé físicament, va fer una cursa per enmarcar. El seu segment de bici va ser genial, i deixa clar que és el seu segment! Vas haver de patir com mai per acabar la marató, pero tens uns ..... ENORMES!!! El teu temps va ser de 12h05'35"

Estem enormement contents de tenir-vos com a companys al club, ja ho sabeu, però volem ho seguir dient. Sou un exemple per a tots i totes, malgrat l'edat (sou les nostres "joves promeses") les ganes que hi dediqueu, i sobretot l'humiltat us fan molt grans! I veure com 2 grans amics com vosaltres competiu ens omple d'orgull! Seguiu sempre així!

 

En Joan De la Torre, va anar a l'Ametlla de Mar, per fer el Half 100%100 Ametlla, el segon de la temporada per ell. Es comença a notar tots els entrenaments que portes a sobre. Sobretot, volem destacar que malgrat patir problemes mecànics vora del km 40, vas tirar d'orgull per acabar el segment de la bici, i encara poder arribar a fer una mitja marató prou bona, segueix així Joan, vas pel bon camí! El teu temps va ser de 5h54'57".

 

I per acabar un resultat que ens fa estar molt contents, tot i que no era una prova competitiva. Es tracta de la Laura Silgado, que va a anar a Barcelona a IV Milla Solidària Bombers de Barcelona, tot i que ella feia la mitja milla. Va voler treure's el mal gust de la setmana anterior de Calella. I ho va fer estupendament!! Felicitats per aconseguir-ho, ja et vàrem dir que dies dolents en tenim tots i totes, però que la diferència la marca l'esforç i la dedidacio de cadascú! 

Ara a seguir com fins ara, volem poder seguir gaudint dels vostres resultats!

Figth for your dream!