Com cada setmana, anem a fer un petit repas del que ens ha deparat el cap de setmana, i com els hi ha anat als nostres triatletes.

 

Per començar anem a Girona, on es celebrava la Sea Otter Europe de Girona, un festival ciclista, on a part d'haver-hi un tou de bicicletes per provar i veure, també hi fan diverses proves. Fins allà hi varen anar el nostre mister, l'Albert José i en Pere Bermúdez. Van tenir 2 dies de competició, el primer amb 165km i el segon amb 135kms, que varen fer que arribesin a meta reventats, però amb molt bon sabor de boca, ja que tota la feina i preparació que porten es fantàstica i dona els seus fruits.

 

Fins a Cambrils, hi va anar en Sergio Cara. I per no perdre el costum, va fer una cnursa espectacular! Allà va participar en el triatló olímpic, i el seu temps va ser de 2h09 que gairebé li permeten entrar al top 10. Finalment, va ocupar la 11a posició final. A aquest pas, ens quedarem sense adjectius per qualificar les teves curses. I encara menys seguir-te en cap entrenament.

 

I a Calella, va ser on vàrem tenir el gruix important de participació. Fins allà hi varen anar una barreja de triatletes novells (però amb moltíssimes ganes) amb d'altres més experimentats ( i que tenen les mateixes o més ganes). Ens encanta veure que us ha "atrapat" aquest fantàstic esport. Tots ells son:

  • L'Edu Sànchez que va fer un temps de 1h09'37", amb el que es veu que totes les sèries que fas, "a punt de morir" com tu dius, tenen recompensa.
  • En Salva Dastis que va fer 1h12'14", fent una cursa molt sòlida com sempre. Sabem que ets molt perfeccionista i que no acabes d'estar del tot satisfet, però sabem que aquesta cursa perfecte tard o d'hora arribarà!
  • L'Antonio Tribaldos que va fer 1h19'05", tot i que el resultat potser no va ser l'esperat, el teu camí cap a Vitoria, segueix. Allà t'espera el gran objectiu de l'any. Ho petaras!
  • La Sonia Matas que va fer un temps de 1h21'25", i ens encanta veure que en el seu tercer triatló gaudeix tant, i progresa d'una manera tant ràpida!
  • En Michel, tot i que a l'aigua ho va passar realment (a tots alguna vegada ens ha entrat un atac de pànic) es va sobreposar i el va acabar, demostrant que els tens ben posats!  

La nota negativa del cap de setmana va ser l'abandomanet de la Laura Silgado al sector de natació, degut a un bloqueig que va patir, i que l'impedia seguir. Ànims Laura, el que et va passar diumenge, ens ha passat a molts, i un mal dia el pot tenir qualsevol. Sabem que treballes moltíssim, i estem segurs que arribarà el moment de gaudir al màxim i que et sorti un gran triatló! 

 

I fins a Núria, per fer l'Olla de Núria, hi van anar en Jordi Corrales i la Laura Parra. Malauradament, per culpa del temps, un co ja havien Pujat al Puigmal, i arribaven al primer punt de control al Coll de Finestrelles els feien abandonar. Tot i així, estem convençuts, que s'ho varen passar d'allò més bé!

 

Figth for your dream!