Gran cap de setmana el que hem viscut, i d'això s'han encarregat els nostres triatletes. Un cap de setmana on hi ha hagut molta participació, gairebé ens han obligat a fer una marató per seguir-los, i com sempre, fent unes actuacions excel·lents que ens fan estar orgullosos. 

La marató de triatlons va començar dissabte a Lanzarote, on en Ricard Lora va participar al mític i dur Ironman de Lanzarote . S'hi va desplaçar fins allà per fer realitat un somni que feia molt de temps que perseguia. I mare meva si el va aconseguir. Has treballat incansablement i vas arribar amb els deures més que fets. Tot i els nervis normals que tothom té davant d'un triatló així, ho vas fer de conya. Amb un temps de 16h27' vas superar el desnivell, el vent i la calor!! Ets el nostre veritable Ironman!!

Diumenge, la nostre marató va seguir a Salou i Empuriabrava.

Fins a Salou, hi va anar un triatleta fantàstic, i que es troba en un moment de forma espectacular. Un triatleta que ens està acostumant de mala manera. Ell és en Sergio Cara! Quina cursa es va marcar el senyoret. Una natació molt ràpida, una bici on va volar i un run, on tot i no poder portar el ritme desitjat, va ser molt bona. Al final el seu temps va ser de 4h44', i la 70a posició. Bravo!!

 I a Empuriabrava hi va anar una part important del club, fins a 11 triatletes hi van pendre part. 

 • En Toni Lapuente, que va marcar un temps de 5h01'15" va fer gala de la seva classe, com sempre, on la cursa que va realitzar va ser perfecte com sempre, en la seva linia. Ens encanta veure't còrrer d'una forma tant elegant! És un privilegi tenir-te com a company.

 • En Javi Gordillo, que va marcar un temps de 5h03'07", va aconseguir millorar 30' la seva millor marca personal. Quedar-se a 1' d'en Toni és sinònim de fer una gran cursa. Bravo Javi, el camí a Callela, va per bon camí! Segueix així!

 • En Pere Bermúdez, que va marcar un temps de 5h04'54", va donar un ensurt a tots ja que al finalitzar, va necessitar l'assistència d'una ambulancia, ja que va arribar molt marejat, però afortunadament, tot va resultar ser una falsa alarma. Ho vas donar tot per fer una gran cursa. Estem convençuts que faràs un gran IM a Frankfurt.

 • En Jordi Vilafranca, que va marcar un temps de 5h06'01", i deixa veure que li està agafant el punt al triatló, i sobretot a la distància Half, i que se li dona molt molt bé. Quedar a tant poc temps de gent que fa temps que competeix en aquesta distància, té molt de mèrit. Segueix així! 

 • La Montse Vela, que va marcar un temps de 5h28'28". La "capitana", com sempre va fer una gran cursa, i continua amb la vista posada a l'IM de Frankfurt, on farà un gran paper, estem convençuts! Ens encanta veure't feliç i somrient sobre la bici i corrents, transmets moltissima energia. No el perdis mai!

 • L'Ángel Carreño, que va marcar un temps de 5h28'29" acompanyant a la Montse en els segments de bici i run. Ell també va fer una gran cursa i també pensant en l'IM de Frankfurt, va realitzar un gran entrenament de cara al "Dia D".

 • En Vicenç Filbà, que va marcar un temps de 5h31'04". Tot i competir poc, quan ho fas, ho fas de por! Ens encanta veure't competir amb el club, esperem que el camí cap a l'IM de Calella, sigui perfecte, i t'ajudarem per aconseguir-ho.

 • En Joan De La Torre, que va marcar un temps de 5h56'40", va realitzar un gran sector de natació i de bici. Però en la part de run, no va sortir tal i com esperaves. La feina la tens feta, i sabem que t'ho curres molt, i per aquest fet, sabem que tard o d'hora els resultats arribaran. Ja veuràs com el proper ho faras de manera espectacular.

 • La Cassandra Lòpez, que debutava en distància Half, va marcar un temps de 6h29'34". Estem molt contents per veure com de dur treballes, i com assoleixes els teus objectius. Malgrat no t'ha sortit la cursa que esperaves, i que vas patir molts problemes estomacals, vas saber trobar les forces per arribar al final. Gràcies per no abaixar els braços!

 • David Campos va ser la nota negativa. La part de natació i la de bici varen ser molt bones, però per problemes físics, va retirar-se. Problemes a la cama, li van impedir arribar a la meta, però amb la classe i experiència que tens, els resultats arribaran. Som-hi!

 • I l'Albert De La Torre i en Juanjo Carballo, van participar per parelles, amb un temps de 4h36'13”. L'Albert va fer la natació i la bici, i en Juanjo la part de còrrer. Gràcies a això van ser 5e de la general, un resultat fantàstic, i demostra que entrenen molt bé, i que el seu estat de forma és espectacular.

Hem de continuar entrenant així i els resultats ens arribaran com fins ara.

Fight for your dreams!