Aquest cap de setmana el club ha corregut a “casa”. Hi ha hagut activitat Ironman, però en aquest cas 70.3, i molt a prop: a Calella!!

Una cursa amb un circuit espectacular, sobretot el de bici, tot i que molt dur per la distància que té. Un indret, molt concurregut per triatletes i ciclistes.

El dia va ser molt bo, amb sol i força calor, tot i que les previsions no eren molt alentadores. Aquestes bones condicions varen ser molt agraïdes per tots els participants sobretot en el segment de la bicicleta, ja que hi havien zones complicades, i que amb aigua, encara ho hauría sigut més.

Fins allà hi varen anar en Naza García, L'Antonio Tribaldos i en Sergi Retamal.

 

En Naza va fer una cursa extraordinaria. Va aconseguir millorar en un minut el temps de l'any passat, que li va permetre anar al Campionat del Món de Ironman 70.3 del 2017 als EE.UU. Tot i que tenia certs dubtes sobre el seu estat de forma, ha demostrat una classe fora de lloc. EL seu temps va ser de 4h57'08”, i marcant el 30e millor temps en la mitja marató final (amb el nivell que hi havia).

 

En Sergi Retamal, va fer una primera part de cursa segons la previsió de cursa que havia planificat, però per problemes estomacals i els vòmits, van fer que la seva mitja marató fos agònica, però va fer bo allò de “pit i collons” per poder finalitzar, i aconseguir la seva medalla. El seu temps de 6h17'54”.

 

I l'Antonio, va fer una gran natació i una gran bici, on s'ha vist reflectit tota la feina que portava feta durant aquests mesos abans de l'ironman. Sabem que la calor et va passar factura a la mitja, i que no et va sortir tal i com volies, però té molt de mèrit arribar tal i com ho vas fer. Va fer un temps de 6h49'30”.

 

I no podem deixar al Joan de la Torre, que va anar a Saldes, al peu del Pedraforca, a fer la Saldes Xtrail de 23km i 1500m+. Creiem que la cursa va resultar dura, ja que amb la distància tant curta, el desnivell era considerable, i per fer-ho més dur, encara hi havia una bona capa de neu. El seu temps va ser de 4h15'.

 

Bravo a tots per les curses que heu fet!!

 

I ara, a tots els que aneu a Empuriabrava, esperem unes grans curses de tots i totes!!

 

Fight for your dreams!