Fa gairebé una setmana de l’IM de Sud-AFrica i encara continuem sense despertar del somni. Un somni que ha complert l’Albert, el nostre míster, però que és el de tots i totes, tant dels triatletes i les triatletes, com de tothom qui forma part d’aquesta fantàstica familia que som.


Tots i totes hem viscut molt intensament tot el que ha succeït durant la setmana que hi han sigut per terres africanes amb els seus divertits vídeos, on ens feien molta enveja per l’ambient i el paissatge, però en especial el diumenge, des de les 6:45 del matí moment en que van iniciar l’IM!.

Però qui hi va anar? Doncs com hem dit abans, l’Albert José (el nostre míster), en Marc Sangrà, i en Naza García, uns enormes triatletes però unes excel•lents persones!

Tots 3 han entrenat moltíssim, i el seu estat de forma així ho demostra. Sabem que arribaven en el millor moment de la seva vida, i a la vista queden els seus resultats. Han sigut les seves millors marques. L'objectiu dels 3 era intentar aconseguir un premi molt preuat: un slot per anar a Kona Hawái), la meca del triatló mundial, i on es disputa el campionat del món.

Potser el circuit no era el millor. El sector de la bici va estar marcat pel fort vent, el desnivell i l'estat de l'asfalt, amb molts sotreacs. L'aigua per sort estaba molt plana a diferencia de dies anteriors. I l'últim sector, marcat per la forta calor i l'humitat.

En Marc, que va fer un espectacular segment d’aigua va sortir molt endavant, amb temps molt similars al dels PROS (s'ha guanyat eñl mot de "Sirenita" , i a continuació va marcar un ritme alt a la bici, com de costum, i a la marató li va tocar patir de valent per acabar. El seu temps va ser de 10h12'14", ocupant el 130è lloc de la general.

En Naza, que va dubtar si anar-hi o no fins a últim moment, per una lesió a l'espatlla que no li va permetre entrenar prou l'aigua. Tot i així, va fer un segment natació prou bo, igual que el de bici, on va anar de menys a més, per acabar baixant de la bici i fer una espectacular marató, recuperant temps, posicions i fer un dels millors parcials. Encara hauria pogut ser millor de no ser per unes molèsties a la panxa. El seu temps va ser de 10h03'38" i ocupar el 123è lloc. 

I l'Albert, amb una bona natació (per com neda..... jajajaj), ja donaven una pista per on podía anar la cosa. Una gran gran bici, demostrant que totes les hores i les sèries han donat resultat, i arribava a la marató, on el genoll podia enviar-ho tot a fer punyetes. Per sort no va ser així, i la seva marató va ser bestial. Tot això va tenir una merescuda recompensa: el bitllet per a KONA!! 

Estem molt feliços per tu Albert, has complert el teu somni, i el de molts de nosalres. Per altre banda, sabem que tant en Marc com en Naza, van quedar una miqueta tocats moralment, per no haver pogut obtar a l'slot, però sapigueu que per nosaltres sou els millors!!  I encara que no penseu en fer cap altre IM, ara per ara, sabem que continuareu perquè esteu enganxats!!

 

Figth for your dreams!