Per fi, el dia "D" per a molts dels nostres triatletes va arribar diumenge. El dia 11 de març es va disputar la 40a Zúrich Marató de Barcelona! Un dia enormement esperat per moltissima gent aficionada al running.

Fins allà hi varen anar 3 triatletes. 3 triatletes que han estat molts mesos preparant aquesta cursa. Mesos de patiment, de fatiga, però també de diversió i on han compartit grans moments imaginant-se creuant la meta.

En Salva Dastis, tot i que la cursa no li va sortir tal i com esperaba, va acabar molt satisfet, per la millora de temps respecte l'any passat. El seu temps és de 3h54', 10' millor que l'any passat. 

En Sergio García va fer un temps de 4h17'. Sabem que durant tots aquests mesos has tingut moments dolents, on el cap et deia que no arribaries, però amb ganes i esforç, mira el que has aconseguit... Cumplir el teu somni!!! El que ens fa més pena de tot plegat, és que ens deixes. Sembla que la teva etapa al club s'ha acabat, però esperem que en breu tornis! T'esperem!

 

I la nota negativa la va posar en Fermín Bellido. Malauradament va haver de retirar-se a mitja cursa per problemes estomacals. És una llàstima que no hagis pogut acabar, desprès de tota la feina que has fet, i a sobre, en solitari que té molt més mèrit encara si cap. Pren-te el teu temps de refexió que sabem que el necessites, però et volem demanar una cosa: TORNA!! Et volem amb nosaltres! 

Per finalitzar, volem parlar d'en Sergio Cara, que va anar a Rubí. Allà hi va participar al Duatló de distància sprint. Un duatló dels més exigents que hi han al calendari. La seva actuació és digna d'elogi, ja que la seva especialitat és la mitja i llarga distància, on treu tota la seva classe i demostra del que és capaç. El seu temps va ser de 1h04'.

 

Bravo nois!! Seguim sumant, i entrenant!! Ja queda menys perquè comenci la festa que més ens angrada: els TRIATLONS!

 

FIGHT FOR YOUR DREAMS!!