Espectacular cap de semana que acabem de viure! Els nostres triatletes ho han tornat a fer, ens han tornat a deixar sense paraules... Ja no sabem com adjectivar les seves actuacions.

Sabem que l'estat de forma de tots vosaltres és alt, molt alt,i que esteu entrenant moltíssim,i a sobre d'una manera fantàstica, però la qüestió és que ho feu millor del que podriem imaginar.

I es que els resultats no enganyen!! Així ho hem vist al Campionat d'Espanya de Duatló de Mitja Distancia a Orihuela i a Mora la Nova, a la Cursa del Caspolino de 10km.

Fins a Orihuela hi varen anar el nostre míster (l'Albert), En Naza García, en Marc Sangrà, en Pere Bermúdez, la Montse Vela i l'AngelCarreño. Val a dir que tot i que les condicions climàtiques no varen ser les millors, ja que varen tenir fred, pluja i vent, van donar tot el que tenien a les seves cames. 

L'Albert va marcar un temps de 3:16'37" per finalitzar 5è del seu grup d'edat. Estàs que et surts!! Al IM ho petaràs!

En Naza va acabar 7è amb un temps de 3:21'55". Tú tampoc et quedes enrere.... Es nota que t'estant collant ehh.. jajaaj

En Marc finalitzar 6è amb un temps de 3:27'19". Estem molt contents que estiguis en aquest estat de forma desprès de la lesió de l'any passat. T'ho mreixes campió!

En Pere, que tot i que sempre va súper cansat.... i que val a dir que ja té una edat, es va marcar una cursa tremenda, amb un temps de 3:50'44".

L'Angel, amb un temps de 4:13'53", continua amb pas ferm cap a Frankfurt, preparant l'IM. Sabem que faràs una gran cursa!!

La nota negativa, la va marcar la nostra "jefa". La Montse, va patir una puntxada en el km 15 de la bici, i per aquest motiu va plegar. Això si, sabem que en el que va poder correr s'ho va passar d'allò més bé! 

 

I en Sergio, a Mora la Nova, tot i còrrer desprès d'un entrenament dur de bici el dia d'abans, va ser capaç de finalitzar en 2a posició en els 10km de la Cursa del Caspolino, amb un temps de 38'32". Continua així, sempre tant humil i tant constant!!

 

Com sempre diem: Continueu així! Estem molt orgullosos de vosaltres!

Fight for your dreams

I aquesta setmana toca Marató a Barcelona!! Som-hi nois!