Cada cop tenim més aprop la Zúrich Marató de Barcelona! És per això que els nostres triatletes van buscant mitjes maratons i distàncies similars per acabar d'afinar les seves cames!

 

Diumenge hi havia el Maratest al Prat de Llobregat (aquest any ja no es fa a Badalona). Fins aquí hi han anat 3 socis. En Salva Dastis, en Fermin Bellido i en Sergio García.

 

  • En Salva va fer un temps de 2:23'08" la feina que estàs fent es genial, i estem convençuts que faràs una gran Marató de Barna! T’ho mereixes!

 

  • En Fer va fer un temps de 2:31'31" . Aquest temps el va aconseguir malgrat els vòmits que patia durant la part final. La teva força de voluntat, ganes i sacrifici no tenen límits! Sabem que faràs una gran Marató!

 

  • En Sergio va fer un temps de 2:50’ . Sabem que potser no és un ritme estratosfèric, però sabem tota la feina i les ganes que estàs posant per arribar de la millor manera a la marató! No tenim pas cap dubte que aconseguiràs ser: FINISHER!

I diumenge a Amposta, el nostre míster, va participar a la Mitja d'Amposta. L'Albert no ens deixa de sorpendre! Ets un fora de sèrie, i veure els resultats que estas obtenint, fan que confiem plenament en els teus mètodes. Sabem que si seguim els entrenaments marcats asolirem els nostres objectius. Tot i arribat cansat pels entrenaments, va ser capaç de guanyar la cursa amb un temps de 1:18’10"! Toma ja!!

I un dels nostres joves triatletes, del qual esperem grans coses, en Martí Bermúdez, va debutar a la Mitja de les Vies Verdes. Era la seva primera cursa  amb tanta distància, i malgrat que al final va patir molt per la falta de quilòmetres, la va acabar en un gran temps de 2:08’26".

I ara toca parlar d'altres distàncies i disciplines. Cursa de 10km, cursa de muntanya i duatló. 

L'Antonio Tribaldos, va anar fins Igiualada, per disputar el duatló de carretera que s'hi feia. Val a dir, que el circuit, segons sabem, era força exigent, però, per a ell no va ser res! jajaja. El seu temps va ser de 1:22'24".

En Jordi Vilafranca, va marxar fins a Pineda, on s'hi disputava una cursa de 10km. Allà hi va aconseguir el seu millor registre amb un temps de 39'25". Estàs molt molt fi!

 

I per últim, en Joan de la Torre, va marxar cap a Terrassa per participar a l'Esquena del Drac, dintre de la Vallès Drac Race.  Era una cursa de 11km amb 350+. El seu temps va ser de 1:08'12".

 

Estem molt molt orgullosos de tots i totes! Seguiu així!

 

Fight for your dreams