Ja hem deixa't enrere un cap de setmana molt mogut en quan a participación dels nostres triatletes. Hem tingut duatló al circuit de Catalunya i a la Mitja de Barcelona.

 

Fins a Montmeló lloc on es disputa el duatló, que aquest any estrenava circuit alternatiu per les obres que s'estan realitzant en el traçat. Tots el qui hi hem participat alguna vegada sabem que és un duatló molt i molt exigent, ja que és distància sprint ,però que té un encant que pocs altres en tenen. Fins a la sortida s'hi van desplaçar 5 triatletes.

* Juanjo Carballo amb un temps de 1:03'21"

* Javi Gordillo amb un temps de 1:06'20"

* Toni Lapuente amb un temps de 1:08'03"

* Joan Lluís Planas amb un temps de 1:08'10"

* Joan de la Torre amb un temps de 1:16'56"

 

Ara toca parlar de la Mitja de Barcelona, una de les mitjes més planes i ràpides que hi han al calendari, una prova per una ciutat espectacular, i que als nostres triatletes els encanta. Hi varem tenir força participants, tots amb objectius diferents: ja sigui preparar la marató de Barcelona, els propers halfs, com aconseguir una MMP o fins i tot, arribar amb molta "chispa" per l'IM de Sudáfrica.

* Albert José amb un temps de 1:16'31"

* Naza García amb un temps de 1:16'56"

* Marc Sangrà amb un temps de 1:20'42"

* Salva Dastis amb un temps de 1:35'52"

* Fer Bellido amb un temps de 1:37'36"

* Vicenç Filba amb un temps de 1:44'23"

* Sergio Garcia amb un temps de 1:53'00"

* Cassandra Lopez amb un temps de 1:58'52"

* Miguel Ángels Saludes amb un temps de 1:59'09"

 

Com sempre volem agraïr l'esforç de tots i totes els que formeu aquest club, i que un cop porteu la samarreta, us hi deixeu la pell i ho doneu tot. Però sobretot d'aquells que quan pitjor pinten les coses i el més llògic sigui abandonar, treuen tota la casta i orgull que porten dintre per acabar com ho va fer la nostre única fémina que va competir, Cassandra, o com en "Michel", que tot i ser conscient que no havía preparat aquesta cursa, es va "picar" amb tothom per per arribar a la meta. 

Estem molt orgullosos de tots i totes! 

 

Fight for your dreams!