Com cada dimecres, ens disposem a fer el resum del cap de setmana, i veure que han fet els nostres triatletes.

Tota l’activitat es va concentrar en el diumenge. Per un costat a Granollers es disputava la Mitja, i durant tot el dia, al Prat de Llobregat, el Campionat de Catalunya de duatló per equips.

Fins a Granollers s’hi va desplaçar en Jordi Corrales, que va poder gaudir de l’impressionant ambient que hi ha durant tot el circuit d’aquesta emblemàtica cursa del calendari atlètic català, i que a més a més, la tenim al costat de casa. El seu temps va ser de 1h30’07”.

I pel que fa al duatlò, va ser un gran matí, sobretot per l’ambient que s’hi respirava, per fer pinya entre tots els 4 equips, i els nostres “CTPsuporters” . Tot i que la pluja fa fer acte de presència quan les noies de la categoria open estaven a mitja prova van finalitzar sense cap tipus de problema. Aquest equip estava integrat per la capitana: Montse Vela (la nostre tresorera!!), Cassandra Lopez, i les nostres “Laures” (Silgado i Parra). 1h38’17” per finalitzar en el 14e lloc.

L’equip B de la categoria open, format pel capità Ricard Lora, Miguel Ángel Saludes, Martí Bermúdez i Antonio Tribaldos. El seu temps va ser de 1:43’38” per acabar en 105e lloc

L’equip A de la categoria open, format pel capità Miguel Ángel García, Bernat Ferriols, Joan Lluis Planas, Jordi Vilafranca, Joan de la Torre i Sergi Retamal (el nostre vicepresident). El seu temps va ser de 1:25’30” per finalitzar en 84e lloc.

Val a dir, que les condicions van ser complicades, molt complicades per la pluja, el fred i el vent que va marcar tota la jornada. L’asfalt (pel sector de bici) estava molt delicat, i el sector de run, molt enfangat. Per aquest motiu l’equip elit, integrat pel presi Javi Gordillo, en Sergio Cara, en Juanjo Caraballo i pel Pere Bermúdez, van renunciar a córrer pel perill que comportava.

Volem aprofitar aquestes línies per manifestar la nostre disconformitat a com es va gestionar la jornada.  Entenem que prendre la decisió de suspendre el duatlò era complicat, però creiem que era la millor elecció veient la climatologia. No sabem si va ser culpa del Club Triatló Prat o de la federació, però no tot s’hi val, i primer s’ha de preservar l’integritat dels triatletes, perquè sense ells, recordeu que no hi ha competició. No és una crítica, si no la opinió del nostre club.

 

Fight for your drems!