El Club Triatló Parets es un club jove que va neixer al Novembre del 2012 amb moltes ganes d'entrenar i en ple creixement de socis en Parets del Vallès a la província de Barcelona. Es va crear per donar sortida a tots aquells esportistes que participen en proves individuals de duatló i triatló tant de muntanya com carretera que volen formar part d'un club on puguin entrenar i compartir experiències.

L'objectiu és acollir corredors, nedadors i ciclistes aficionats o experts i poder tenir un club on es realitzen diferents proves, així com donar assessorament als triatletes que tinguin objectius i metes personals. Tenim grups d'entrenament per a les tres disciplines i, per als que tenen objectius més ambiciosos, oferim entrenaments personalitzats i una planificació més intensa adaptada a les necessitats de cadascú.

Els nostres patrocinadors ens ofereixen serveis i beneficis com descomptes i són presents en la nostra equipació.

Entre els nostres socis durant l'últim any han participat en diferents proves de IronMan, IronCat, Maratons, Copa Catalana de Duatló de muntanya i carretera i Triatló, així com altres que participen en proves d'asfalt i muntanya de diferents distàncies.