Tot i que molts dels nostres triatletes ja es troben en pretemporada, treballant a millorar la seva versió per superar-se a si mateixos la pròxima temporada, encara tenim algun valent amb grans objectius!! Ens hem anat a la muntanya, s'ha celebrat la Burriac Xtrem!!

Cap de setmana pasat per aigua, on el temps no ens ha deixat acomiadar-nos del triatló amb una gran festa fins a la temporada que ve. Però hem estat al Tast de la mitja, cita important a la comarca que marca l'inici d'una nova temporada i que serveix de test per molts dels nostres triatletes, que ja comencen la pretemporada 2018/2019.

El passat dissabte dia 13 es va celebrar L'Ironman de Hawai, a l'illa de Kona. Se celebra un cop l'any i allà s'hi concentren els i les millors triatletes del món. Aquest 2018 a més se celebra el 40 aniversari de la marca, així que Ironman tenia preparada una bona festa!!!!

Aprofitant el descans que ens va donar el temps aquest cap de setmana, alguns dels nostres companys han estat al Triatló Sprint de Vilanova i la Geltrú, un dels últims triatlons de la temporada 2018.

Fins a Vilanova i la Geltrú es van desplaçar tres dels nostres triatletes, en Martí (que era el seu segon triatló), en Pere i en Joan de la Torre. Van disputar el triatló Sprint que va organitzar TriCircuit i que en aquesta ocasió a més a més era Copa catalana, i per això hi va haver més de 600 participants amb moltes ganes esprémer-se al màxim.

Quin cap de setmana em tingut al CTP, ha sigut trepidant i ple d'emocions. Tots em estat pendent de diferents curses a escala nacional.

El dissabte es disputava l'Ironman 70.3 Lanzarote i la Gran fondo Tarraco, diumenge el triatló de Barcelona, la cursa de Margalló i el mític Ironman Barcelona. En totes aquestes curses vam tenir representació el Club Triatló Parets.